27 Ocak 2012 Cuma

Gösterime giren film : Sümelanın şifresi Temel


Sümela'nın Şifresi: Temel gösterime girdi.

Film;  27.01.2012 - 02.02.2012 arasında gösterimde kalacak;

Seanslar 14:30 ve 20:00'dedir. (Ayrıntılara 0 507 482 16 36 numaralı telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.)

Filmin Fragmanı:


Oyuncular          :








Filmin Özeti       :

Temel, Trabzon’un en zengin ailesi Yücesoyların kızı Zuhal’e tek taraflı ve tutkulu bir aşk beslemektedir.

Babası İmam Necati tarafından sürekli ‘bir baltaya sap olamamakla’ eleştirilen Temel, arkadaşlarının da gazıyla Zuhal’i, babası Hıdır’dan istemeye kalkar. Hıdır Yücesoy, yol yordam bilmez gariban Temel’e çok sinirlenir ve acı gerçeği suratına çarpar; “Sen fakir bir adamsın, senin neyine zengin kız?”
Romantik ve naif kahramanımız Temel, herkesin bildiği bu gerçeği yeni öğrenmiş gibi yıkılmış ama acayip de hırslanmıştır. “Para mı lan bütün derdiniz?” diyerek bir an evvel büyük bir para bulmaya karar verir.   
Tam o sırada kankası Turgay’ın, Sümela Manastırı’nın çatısına çıkarak intihar etmeye kalkıştığı haberini alır. Arkadaşını intihardan vazgeçirmek üzere Sümela Manastırı’nın çatısına çıkan Temel,  durumunun Turgay’dan da vahim olduğunu düşünüp, kendisi intihar etmeye kalkar.
Intihardan vazgeçirilen Temel ve Turgay karakola getirilir. Emniyet amirinin uyarıları sırasında Temel’in kafasında şimşekler çakar; Sümela Manastırı’nda hazine vardır. Zuhal’e ulaşmak için gerekli olan paranın kaynağını bulmuştur.  
Temel’in artık tek bir amacı vardır; Da Vinci Şifresi’nde olduğu gibi Sümela’nın şifresini çözüp, ‘Kutsal Hazine’yi bulacak ve Zuhal’i alacaktır.

25 Ocak 2012 Çarşamba

www.akhisarbelediyespor.com



Oyuncuların sadece isimleri değil, TRANSFER GEÇMİŞİNE, OYNADIĞI MAÇ VE GOL SAYISINA DAHA ÖNCE OYNADIĞI KULÜPLERE hatta doğum günlerine yer veren tek internet sitesi.


http://www.akhisarbelediyespor.com/?page_id=1148

22 Ocak 2012 Pazar

Akhisar Belediye sinemasında Labirent adlı film vizyona girdi.




Filmin Fragmanı :

Oyuncular   : (Tam ekran için üzerine tıklayınız)



Film 27.01.2012 Tarihine kadar gösterimde olacaktır. 



Filmin Özeti: 

Ülkenin en dikkat çekici şehri İstanbul'da, günün en işlek saatlerinden birinde büyük bir bomba patlar. 35'i yabancı 95 kişi hayatını kaybeder. Aralarında İngiliz ve Amerikan vatandaşları da olunca bu büyük eylem Türkiye'den Londra'ya ve Washington'a şok etkisi yapar. Yeni ortaya çıkan bir terör örgütü saldırıyı üstlenir.

Türk İstihbaratı, Orta Doğu'yu kaosa sürükleyecek ikinci ve daha büyük bir saldırıyı önlemek amacıyla Labirent kod adlı bir operasyon başlatır. Türkiye artık teröristlerin ve Türk, Amerikan ve İngiliz istihbarat teşkilatlarının savaş mekanına dönüşür. İstanbul'dan Mardin'e, Frankfurt'tan Kuzey Irak'a uzanan coğrafyada bu mücadele, herkes açısından farklı anlamlar taşımaktadır.
Türk İstihbarat'ının iki önemli ismi Fikret ve Reyhan bir yandan bu ciddi görevde beraber yer alırken, diğer yandan da yaşadıkları ortak zorluklara göğüs gereceklerdir...

Geçtiğimiz sezon Kaybedenler Kulübü ile büyük başarı yakalayan yönetmen Tolga Örnek'in son projesi olan Labirent'in başrollerini Meltem Cumbul ve Timuçin Esen'in paylaşıyor. Türk-Alman ortak yapımı olan film oyuncu kadrosunda ayrıca Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Cem Bender, Altan Gördüm gibi isimleri de barındırıyor...

Akhisar Belediye Sineması seansları.


Akhisar Belediye sinemasına ait seans saatleri:  14:30 ve 20:00'dir.



Seanslar ve doluluk oranı ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0 549 829 26 26 numaralı telefon üzerinden bilgi alabilirsiniz.

İyi seyirler.

Sinema görevlisine ulaşmak.


Sinemamızın seans sayısının fazla olmaması nedeniyle; sinema görevlisi devamlı olarak sinemada bulunamamaktadır. 0 549 820 26 26 numaralı telefon üzerinden sinema görevlisine ulaşabilirsiniz.



21 Ocak 2012 Cumartesi

Sitemiz yayın hayatına başladı.




Akhisar sinema sitemiz yayın hayatına başladı.

Akhisarımızda sinema bir gelenek olarak başladı. İlk olarak Tayyare sineması adı altında Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulmuş olan sinemamız şimdiler de Belediye sineması adı altında hizmete devam ediyor.

Belediyenin desteği söz konusu olmasa; uzun yıllardır süren bir sinema geleneği yok olmaya bırakılmıştı. Bu nedenle Belediyemiz yetkililerine teşekkür ediyoruz. Ancak şu an sinemanın bulunduğu fiziki durum, sinema keyfini yaşatmadığı gibi, çağdaş sinema çizgisinin kalitesine de olabildiğince uzak.

Her ne kadar tarihi dokuda bir sıkıntıya neden olacaksa da; sinema geleneğinin devamının sağlanması açısından sanırım en doğru olanı, özel işletmeciliği özendirerek, sinemamızı birden fazla cep salonunun bulunduğu bir kültür merkezi haline getirmek.

Böylelikle çevre ilçeler de sinema açısından cazip hale gelirken; İzmir'de sinemayı takip etmek zorunda kalan sinema dostlarımızı ise Akhisar'da bu heyecanı tattırabilmek. Tabiki bunlar bizim temennilerimiz. Ancak ne denli kabul olur ya da ne kadar uygulanabilir olduğuna ise uygulayıcılar ve kent yöneticileri karar vereceklerdir. Ancak yoruma açık olan sitemizde siz sinema dostları da fikirlerine yer verirseniz çok sevineceğiz.

Öncelikle sitemizde vizyondaki filmler ve gelecek filmler tanıtılmaya çalışlacaktır. Katılımın fazla olması halinde ise çeşitli seçenekler üzerinde de durulabileceğini düşüyoruz.

Tüm Akhisar'lı sinema dostalarımıza iyi seyirler diliyoruz.